جلسه عمومی کارمندان وزارت دولت در امور صلح پس از رأی تأیید مجلسین شورای ملی

a.zia
سه‌شنبه ۱۳۹۸/۱۰/۲۴ - ۱۲:۲۹
smp

جلسه عمومی کارمندان وزارت دولت در امور صلح پس از رأی تأیید مجلسین شورای ملی به ریاست عبدالسلام رحیمی، نماینده خاص رئیس‌جمهور و وزیر دولت در امور صلح و اشتراک عموم کارمندان این وزارت دایر شد.

در این جلسه عبدالسلام رحیمی با اشاره به رأی تأیید مجلسین شورای ملی به ایجاد وزارت دولت در امور صلح گفت که لویه‌جرگه مشورتی صلح از رهبری حکومت خواست که پروسه صلح زیر یک چتر قرار گیرد و رئیس‌جمهور تصمیم گرفت که وزارت دولت در امور صلح ایجاد شود.

وی با اشاره به حاضرین گفت که سر این جمع اعتماد شده و ما مسؤولیت بزرگ و خطیر را به عهده داریم.

نماینده خاص رئیس‌جمهور و وزیر دولت در امور صلح خطاب به کارمندان وزارت گفت که با مردم، جامعه و اقشار مختلف در تماس باشیم و باید بدانیم که صلح با چه شرایطی می‌تواند عملی گردد و توقعات کدام است.

وی تأکید کرد که مردم پایان جنگ را می‌خواهند؛ این حق اساسی است و توقع بزرگی نیست.

عبدالسلام رحیمی ضمن اشاره به کارمندان اناث وزارت گفت که خواهران نقش بسیار مهمی در روند صلح دارند. آنان نصف جامعه هستند و نپذیرفتن نقش مؤثر آنان در روند صلح، نادرست است.

وزیر دولت در امور صلح افزود: صلح در نتیجه توافق به وجود می‌آید و دو طرف قبول می‌کنند که جنگ را پایان بدهند؛ اما مسایل دیگر وجود دارد که ریشه‌های عمیق دارد و اگر مشکلات کوچک حل نشود، جنگ‌های بزرگ حل نمی‌شود.

عبدالسلام رحیمی با اشاره به دیپلوماسی فعال که به خاطر تقویت اجماع منطقهیی و جهانی بر صلح وجود دارد گفت که صلح به خیر همه است و برای هیچ کس ضرر ندارد. اگر ثبات باشد، منطقه به عنوان یک چهارراهی، امن است و اقتصاد منطقه جریان پیدا می‌کند.

وی در اخیر خطاب به کارمندان وزارت دولت در امور صلح تأکید نمود: هیچ جنگی تا ابد نمانده و صلح آمدنی است؛ اما برای آمدن و عملی کردن آن در صف اول شما هستید؛ باید کار باکیفیت، پرقوت و مؤثر انجام بدهید که آرزوی ملت را به دست بیاورید.

تازه خبرونه

چهارشنبه ۱۴۰۰/۵/۶ - ۸:۴۱
Background image

د کرنې، اوبو لګولو او مالدارۍ په وزارت کې د سولې جوړونې او عامه پوهاوي برنامه د ولسمشر غني د وینا پر بنسټ ترسره شوه

په کابل پوهنتون کې د سولې جوړونې او عامه پوهاوي برنامه، چې د ولسمشر غني د وينا پر بنسټ جوړه شوې وه،د سولې په چارو کې د دولت وزارت په نوښت او د ښې حکومتدارۍ مطالعاتو انسټیټیوټ په همکارۍ،. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۰/۵/۵ - ۱۱:۱۳
Background image

د سولې مطالعاتو لپاره د اکاډميکو نهادونو کمیټې لومړنۍ ناسته ترسره شوه

د سولې مطالعاتو لپاره د اکاډميکو نهادونو کمیټې لومړنۍ ناسته د سولې په چارو کې د دولت وزارت سرپرستې او د بشري حقونو او مدني ټولنو معنيت مرستيالې ډاکټر عالمې د  برنامو او پاليسيو عمومي. . .

شنبه ۱۴۰۰/۵/۲ - ۹:۲۵
Background image

د سولې جوړونې او د شخړو د حل روزنېزې برنامې پنځم پړاو پیل شو

د سولې او شخړو د حل روزنيزې برنامې پنځم پړاو د سولې په چارو کې د دولت وزارت د عامه پوهاوي ریاست لخوا د پلازمېنې او ولایتونو د برخه والو په ګډون پیل شو.
د سولې په چارو کې د دولت وزارت کې. . .

خبرونه