برنامه آموزشی میانجیگری، حل منازعات و اعمار صلح گشایش یافت

a.zia
Tue, Aug 03 2021 11:33 AM
smp

برنامه آموزشی میانجیگری، حل منازعات و اعمار صلح با حضور دکتور عالمه، سرپرست و معین امور حقوق بشر و جامعه مدنی وزارت دولت در امور صلح، رؤسا و وزارت دولت در امور صلح، استادان و محصلین پوهنتون‌ها افتتاح شد.
دکتور عالمه سرپرست و معین امور حقوق بشر و جامعه مدنی وزارت دولت در امور صلح ضمن خوش‌آمدگویی به اشتراک‌‌کنندگان نشست گفت که برنامه حاضر به اشتراک‌کنندگان کمک خواهد کرد تا درباره میانجیگری، حل منازعات و اعمار صلح بیاموزند و آموخته‌های‌شان را در ساحات مختلف به کار برند.
دکتور عالمه همچنین با صحبت در مورد اهمیت فراگیری دانش صلح، گفت که برنامه‌های آموزشی صلح از نیازهای مهم برای تمامی اقشار جامعه است و تأکید وزارت بر این است که چنین برنامه‌ها به صورت دوامدار برگزار شود.
سید فهیم سروش، مشاور ارشد مقام وزارت دولت در امور صلح و آموزگار این برنامه، با معرفی اجندای برنامه آموزشی گفت که برگزاری این برنامه، زمینه تشریک نظرات میان اشتراک‌کنندگان را فراهم می‌کند.
وی گفت در این برنامه، روی معنی، تعریف، هدف، مزایا، اصول، پروسه میانجیگری، نقش میانجی و چگونگی میانجیگری خوب و همچنین مذاکره، مراحل اساسی پیشبرد مذاکرات، ویژگی‌های رفتار در مذاکرات، روند کاری مذاکرات، آمادگی برای مذاکرات و اعمار صلح به صورت مفصل و تخنیکی بحث خواهد شد.
لازم به ذکر است این برنامه آموزشی از سوی ریاست انسجام امور زنان وزارت دولت در امور صلح برای سه روز برای پنجاه اشتراک‌کننده به شمول استادان و محصلین 10 پوهنتون دولتی و خصوصی و شماری از کارمندان وزارت دولت در امور صلح کابل برگزار شده است.

Latest news

Tue, Aug 10 2021 11:04 AM
Background image

The key statement of the Women's Voice in Peace Policy Advisory Group was issued

The key statement of the Voice of Women Advisory Group on Peace Policy-Making was issued in a face-to-face manner from 34 provinces in the presence of Dr. Alema, Acting minister and. . .

Mon, Aug 09 2021 11:30 AM
Background image

The seventh round of the Peace and Conflict Resolution training program is over

The seventh round of the Peace and Conflict Resolution Training Program ended with the awarding of certificates to the participants by officials from the State Ministry for Peace.
Abdul. . .

Sun, Aug 08 2021 11:28 AM
Background image

The fifth meeting of the Committee for the Prevention of Harassment of Women was held

The fifth meeting of the Committee for the Prevention of Harassment of Women was held by the Gender Coordination Department of the State Ministry for Peace in the presence of Dr. Alema,. . .

BACK TO NEWS