نشست وزارت دولت در امور صلح با شماری از تحلیلگران و کارشناسان رسانه‌یی

a.zia
پنجشنبه ۱۳۹۹/۹/۱۳ - ۱۲:۲۲
SMP

سید سعادت منصور نادری، وزیر دولت در امور صلح و عضو هیئت مذاکره‌کننده جمهوری اسلامی افغانستان، امروز در تالار وزارت دولت در امور صلح با شماری از تحلیل‌گران و کارشناسان برجسته رسانه‌یی در عرصه صلح دیدار نمود.
در این نشست، وزیر دولت در امور صلح درباره پیشرفت‌های مذاکرات صلح در دوحه معلومات ارائه نمود. آقای نادری با اشاره به فعالیت‌های وزارت دولت در امور صلح گفت که این وزارت نقطه وصل مردم و ساختارهای صلح است و ما در تلاشیم که میان مردم، هیئت مذاکره‌کننده و دولت ارتباط دوامدار را نگاه داریم.
آقای نادری همچنین بر نقش روشنفکران و صاحب‌نظران برجسته کشور در روند صلح تأکید کرده و درباره ابتکارات ساختاری و برنامه‌های وزارت دولت در امور صلح برای شمولیت و مشارکت معنی‌دار روشنفکران و صاحب‌نظران در عرصه صلح، صحبت نمود.
اشتراک‌کنندگان نیز در زمینه ابعاد مختلف پروسه صلح، نظریات تفصیلی‌شان را شریک ساختند. آنها  تأکید کردند که تلاش شود روند در جهت منافع علیای کشور و حفظ دستاوردها و آزادی‌های مردم مطابق حقوق اساسی آنان باشد.
اشتراک‌کنندگان در رابطه به بهبود همگرایی دولت و ملت پیشنهاداتی نیز ارائه کردند. آنان تشکیل ساختارها از جمله مراکز مطالعات را از راه‌هایی خواندند که می‌توان از طریق آنها دیدگاه مردم و نخبگان را کسب کرد. اشتراک‌کنندگان همچنین بر دوام چنین جلساتی تأکید نمودند.
عبدالله خنجانی، معین هماهنگی، پالیسی و استراتیژی وزارت دولت در امور صلح، در جمع‌بندی این نشست مطالعات استراتیژیک صلح را مهم خواند و گفت که در اصلاح ساختاری وزارت در نظر گرفته شده است. وی همچنین گفت در زمینه سایر پیشنهادها نیز اقداماتی صورت گرفته و کار روی آنها جریان خواهد داشت.
آقای خنجانی بر تداوم چنین جلسات تأکید کرد و گفت که در جلسات بعدی با جزئیات بیشتری درباره پیشنهادات صحبت خواهد شد.

داوطلبی

شنبه ۱۴۰۰/۵/۲۳ - ۱۰:۵۹
Background image

‎هشتمین دور برنامه آموزشی اعمار صلح و حل منازعه آغاز شد

‎هشتمین دور برنامه آموزشی از سلسله ‌برنامه‌های صلح و حل منازعه از سوی ریاست آگاهی عامه وزارت دولت در امور صلح با حضور اشتراک‌کنندگان از مرکز و ولایات آغاز شد.
‎فضل‌الله واثق آمر انسجام. . .

پنجشنبه ۱۴۰۰/۵/۲۱ - ۱۱:۴۵
Background image

نشست اضطراری رسیدگی به زنان بی‌جاشده برگزار شد

نشست اضطراری به منظور گرفتن نظریات و پیشنهادات جهت حل مشکلات زنان بی‌جاشده در کابل و ولایات از سوی گروه مشورتی صدای واحد زنان در سیاست‌گذاری صلح با همکاری وزارت دولت در امور صلح و. . .

چهارشنبه ۱۴۰۰/۵/۲۰ - ۱۴:۳۹
Background image

پرسمان «جنگ و پیامدهای آن میان جامعه مدنی و دولت» برگزار شد

پرسمان جنگ و پیامدهای آن میان جامعه مدنی و دولت به منظور ایجاد رابطه معنادار میان دولت و شهروندان در روند صلح، از سوی ریاست تشکل‌های سیاسی و نهادهای مدنی وزارت دولت در امور صلح، با حضور. . .

همه خبرها