نشست مشورتی گروه مشورتی صدای واحد زنان در سیاست‌گذاری صلح

a.zia
پنجشنبه ۱۳۹۹/۴/۱۲ - ۱۲:۵۳
smp

به سلسله‌نشست‌های مشورتی وزارت دولت در امور صلح با اقشار مختلف، عبدالسلام رحیمی نماینده خاص رییس‌جمهور و وزیر دولت در امور صلح با اعضای گروه مشورتی صدای واحد زنان در سیاست‌گذاری صلح به شکل حضوری و آنلاین از مرکز و ولایات گفت‌وگو نمود.

در ابتدای نشست، حبیبه سرابی عضو تیم مذاکره‌کننده، در مورد پیشرفت‌ها در روند صلح معلومات ارائه کرد.

سپس اعضای گروه مشورتی صدای واحد زنان در سیاست‌گذاری صلح، نظرات، پیشنهادها و خواسته‌های‌شان مرتبط به روند صلح را با رهبری وزارت دولت در امور صلح و سایر اشتراک‌کنندگان شریک نمودند.

اعضای گروه با اشاره به اهمیت و ضرورت حضور این قشر در روند صلح، گفتند که زنان باید در روند صلح و مذاکرات، از نظر کمی و کیفی حضور فعال، واقعی و معنادار داشته باشند.

زنان حاضر در نشست همچنین بر ایجاد یک طرح و میکانیزم مشخص برای هماهنگی و ارائه مشوره با تیم مذاکره‌کننده تأکید کردند و گفتند که با ایجاد یک میکانیزم واحد، زمینه اشتراک همه‌جانبه زنان و نهادهای جامعه مدنی مرتبط به زنان در روند و مذاکرات صلح فراهم خواهد شد.

آنان گفتند که طرح استراتیژی‌های واضح می‌تواند شمولیت تمام اقشار جامعه در روند صلح را تأمین کند.

نظارت بر روند صلح از سوی نهادهای جامعه مدنی مرتبط به زنان، گرفتن تضمین بین‌المللی در جریان مذاکرات برای حفظ حقوق زنان و دستاوردهای چندین‌ساله آنان و دفاع از حقوق قربانیان جنگ از موارد دیگری است که اعضای گروه پیشنهاد بر عملی شدن آن کردند.

عبدالسلام رحیمی، نماینده خاص رییس‌جمهور و وزیر دولت در امور صلح، پس از شنیدن نظرات، پیشنهادها و نگرانی‌های اعضای گروه مشورتی صدای واحد زنان در سیاست‌گذاری صلح، به پرسش‌ها و نگرانی‌های اعضای نشست پاسخ ارائه کرد و از علاقه‌مندی و حضور فعال زنان در روند صلح ابراز امتنان نمود.

وزیر دولت در امور صلح گفت که روند صلح در نزدیک‌ترین زمان ممکن برای آغاز مذاکرات قرار دارد و حکومت نمی‌خواهد این فرصت به میان آمده برای مذاکرات را از دست بدهد.

وی خطاب به زنان حاضر در نشست گفت که هر یک از شما سفیران صلح هستید و می‌توانید صدا و پیام صلح را بلند کنید. وی بر حفظ حقوق زنان در جریان مذاکرات اطمینان داد و گفت که در رهبری حکومت و روند صلح کسی نیست که بالای حقوق زنان معامله کند.

وی با ابراز اینکه دولت متعهد به روند صلح است گفت که ساختارهای موجود برای صلح به صورت هماهنگ و در همکاری باهم برای ایجاد صلح کار می‌کنند.

قابل یاددهانی است که هفته گذشته نیز نشست مشورتی با رؤسای کمیته‌های پنجاه‌گانه لویه‌جرگه مشورتی صلح در تالار نشست‌های وزارت دولت در امور صلح با حضور وزیر دولت در امور صلح و معین انسجام امور اقوام این وزارت برگزار شد.

داوطلبی

شنبه ۱۴۰۰/۵/۲۳ - ۱۰:۵۹
Background image

‎هشتمین دور برنامه آموزشی اعمار صلح و حل منازعه آغاز شد

‎هشتمین دور برنامه آموزشی از سلسله ‌برنامه‌های صلح و حل منازعه از سوی ریاست آگاهی عامه وزارت دولت در امور صلح با حضور اشتراک‌کنندگان از مرکز و ولایات آغاز شد.
‎فضل‌الله واثق آمر انسجام. . .

پنجشنبه ۱۴۰۰/۵/۲۱ - ۱۱:۴۵
Background image

نشست اضطراری رسیدگی به زنان بی‌جاشده برگزار شد

نشست اضطراری به منظور گرفتن نظریات و پیشنهادات جهت حل مشکلات زنان بی‌جاشده در کابل و ولایات از سوی گروه مشورتی صدای واحد زنان در سیاست‌گذاری صلح با همکاری وزارت دولت در امور صلح و. . .

چهارشنبه ۱۴۰۰/۵/۲۰ - ۱۴:۳۹
Background image

پرسمان «جنگ و پیامدهای آن میان جامعه مدنی و دولت» برگزار شد

پرسمان جنگ و پیامدهای آن میان جامعه مدنی و دولت به منظور ایجاد رابطه معنادار میان دولت و شهروندان در روند صلح، از سوی ریاست تشکل‌های سیاسی و نهادهای مدنی وزارت دولت در امور صلح، با حضور. . .

همه خبرها