نشست مشورتی وزارت دولت در امور صلح‌ با اعضای هیئت اداری و رؤسای کمیته‌های لویه‌جرگه مشورتی صلح

a.zia
پنجشنبه ۱۳۹۹/۴/۵ - ۱۳:۵
SMP

عبدالسلام رحیمی، نماینده خاص رئیس‌جمهور و وزیر دولت در امور صلح و عبدالخالق بالاکرزی، معین امور انسجام اقوام وزارت دولت در امور صلح با شماری از اعضای هیئت اداری و رؤسای کمیته‌های کاری لویه‌جرگه مشورتی صلح به منظور گرفتن نظرات و پیشنهادات‌شان در مورد روند صلح دیدار کردند.
در این نشست مشورتی، اشتراک‌کنندگان نگرانی‌ها، پرسش‌ها و پیشنهادات‌شان در مورد روند صلح را با رهبری وزارت دولت در امور صلح شریک نمودند. 
اعضای حاضر با تأکید بر اهمیت نقش لویه‌جرگه مشورتی صلح و انتخابی بودن اعضای این جرگه، گفتند که آنان نمایندگان واقعی مردم از اقشار گوناگون جامعه هستند و از همین‌رو خواستار مشارکت بیشتر این ساختار در روند صلح می‌باشند. آنان همچنین از اینکه تطبیق قطعنامه ۲۳ ماده‌یی لویه‌جرگه مشورتی از سوی حکومت روی دست گرفته شده ابراز امتنان نمودند.
اعضای اشتراک‌کننده در جلسه ابراز داشتند که حامی روند صلح با مالکیت مردم افغانستان می‌باشند و مشوره‌ها و نظرات خویش را با مسؤولین شریک خواهند کرد. آنان همچنین خواستند که حکومت زمینه‌ساز هماهنگی بیشتر و تداوم ارتباطات گردد.
عبدالسلام رحیمی، نماینده خاص رئیس‌جمهور و وزیر دولت در امور صلح با ابراز امتنان از حضور اعضای هیئت اداری و رؤسای کمیته‌های کاری لویه‌جرگه مشورتی صلح در این نشست، به سؤالات و نگرانی‌های اشتراک‌کنندگان پاسخ ارائه کرد.
آقای رحیمی با اشاره به اهمیت نقش لویه‌جرگه مشورتی صلح در پیشبرد روند صلح گفت که لویه‌جرگه مشورتی صلح وسیله ارتباط مؤثر با مردم در هر گوشه کشور است و از همین‌رو می‌تواند نظرات مردم را در روند صلح شامل سازد.
آقای رحیمی همچنین تأکید نمود که لویه‌جرگه مشورتی صلح نقطه عطف در روند صلح بود و تا پایان این روند به آن مراجعه صورت می‌گیرد.
این نشست مشورتی به سلسله نشست‌های مشورتی وزارت دولت در امور صلح با اقشار مختلف برگزار شد.

داوطلبی

شنبه ۱۴۰۰/۵/۲۳ - ۱۰:۵۹
Background image

‎هشتمین دور برنامه آموزشی اعمار صلح و حل منازعه آغاز شد

‎هشتمین دور برنامه آموزشی از سلسله ‌برنامه‌های صلح و حل منازعه از سوی ریاست آگاهی عامه وزارت دولت در امور صلح با حضور اشتراک‌کنندگان از مرکز و ولایات آغاز شد.
‎فضل‌الله واثق آمر انسجام. . .

پنجشنبه ۱۴۰۰/۵/۲۱ - ۱۱:۴۵
Background image

نشست اضطراری رسیدگی به زنان بی‌جاشده برگزار شد

نشست اضطراری به منظور گرفتن نظریات و پیشنهادات جهت حل مشکلات زنان بی‌جاشده در کابل و ولایات از سوی گروه مشورتی صدای واحد زنان در سیاست‌گذاری صلح با همکاری وزارت دولت در امور صلح و. . .

چهارشنبه ۱۴۰۰/۵/۲۰ - ۱۴:۳۹
Background image

پرسمان «جنگ و پیامدهای آن میان جامعه مدنی و دولت» برگزار شد

پرسمان جنگ و پیامدهای آن میان جامعه مدنی و دولت به منظور ایجاد رابطه معنادار میان دولت و شهروندان در روند صلح، از سوی ریاست تشکل‌های سیاسی و نهادهای مدنی وزارت دولت در امور صلح، با حضور. . .

همه خبرها