ششمین دور برنامه آموزشی صلح و حل منازعه به پاپان رسید

a.zia
دوشنبه ۱۴۰۰/۵/۱۱ - ۱۴:۲۳
Smp

 

ششمین دور برنامه آموزشی صلح و حل منازعه با تفویض تصدیق‌نامه به اشتراک‌کنندگان‌ این برنامه، به پایان رسید.
اشتراک‌کنندگان برنامه در رابطه به اهمیت و تأثیرگذاری این برنامه صحبت کردند و گفتند که در این برنامه در مورد مفاهیم صلح و منازعه و صلح با خود و جامعه مسایل زیادی را آموخته‌اند. آنان برگزاری کارگاه را فرصت مناسب برای سهیم ساختن جوانان در مسایل صلح و تلاش جهت ایجاد صلح اجتماعی در جامعه دانستند.
عبدالناصر فولاد آموزگار این برنامه در مورد اهمیت و ضرورت برنامه آموزشی صلح صحبت کرد و گفت که برای موثریت برنامه‌های آموزشی نیاز است این برنامه‌ها تعقیب شود و به صورت دوامدار ادامه داشته باشد.
خجسته شعله رئیس انسجام امور زنان وزارت دولت در امور صلح گفت که اندوخته‌های این برنامه یک مسؤولیت به دوش اشتراک‌کنندگان می‌گذارد و امید است که آنان حاملین پیام صلح در مناطق‌شان باشند.
عاطفه محمدی معاون ریاست مطالعات ساحوی وزارت دولت در امور صلح ضمن ابراز امتنان از اشتراک‌کنندگان نشست گفت که اهمیت دانش صلح سبب شده است که این برنامه راه‌اندازی شود.
برنامه با تفویض تصدیق‌نامه به اشتراک‌کنندگان برنامه به پایان رسید.

داوطلبی

شنبه ۱۴۰۰/۵/۲۳ - ۱۰:۵۹
Background image

‎هشتمین دور برنامه آموزشی اعمار صلح و حل منازعه آغاز شد

‎هشتمین دور برنامه آموزشی از سلسله ‌برنامه‌های صلح و حل منازعه از سوی ریاست آگاهی عامه وزارت دولت در امور صلح با حضور اشتراک‌کنندگان از مرکز و ولایات آغاز شد.
‎فضل‌الله واثق آمر انسجام. . .

پنجشنبه ۱۴۰۰/۵/۲۱ - ۱۱:۴۵
Background image

نشست اضطراری رسیدگی به زنان بی‌جاشده برگزار شد

نشست اضطراری به منظور گرفتن نظریات و پیشنهادات جهت حل مشکلات زنان بی‌جاشده در کابل و ولایات از سوی گروه مشورتی صدای واحد زنان در سیاست‌گذاری صلح با همکاری وزارت دولت در امور صلح و. . .

چهارشنبه ۱۴۰۰/۵/۲۰ - ۱۴:۳۹
Background image

پرسمان «جنگ و پیامدهای آن میان جامعه مدنی و دولت» برگزار شد

پرسمان جنگ و پیامدهای آن میان جامعه مدنی و دولت به منظور ایجاد رابطه معنادار میان دولت و شهروندان در روند صلح، از سوی ریاست تشکل‌های سیاسی و نهادهای مدنی وزارت دولت در امور صلح، با حضور. . .

همه خبرها