دیدار معین امور حقوق بشر و جامعه مدنی وزارت دولت در امور صلح با معاون سفیر ناروی در افغانستان

a.zia
یکشنبه ۱۳۹۹/۸/۱۸ - ۱۷:۴۹
SMP

داکتر عالمه، معین امور حقوق بشر و جامعه مدنی وزارت دولت در امور صلح با کارل سالیکیت، معاون سفیر ناروی و اسلک هلدال، منشی دوم سفارت ناروی در افغانستان دیدار کرد.
در این دیدار در مورد همکاری‌های حکومت ناروی با وزارت دولت در امور صلح و توافقنامه دوجانبه افغانستان و ناروی بحث و تبادل نظر شد.
داکتر عالمه همچنین در این نشست در مورد مذاکرات جاری صلح معلومات ارایه کرد و گفت که وزارت دولت در امور صلح نقش مهمی در ایجاد ارتباط میان مردم و هیئت مذاکره‌کننده بازی می‌کند.
معین امور حقوق بشر و جامعه مدنی وزارت دولت در امور صلح ابراز داشت که این وزارت، سلسله‌ نشست‌های مشورتی هیئت مذاکره‌کننده را به گونه آنلاین با اقشار مختلف جامعه برگزار می‌کند تا مردم بتوانند نظرات، خواسته‌ها و پرسش‌های‌شان را به صورت مستقیم با اعضای هیئت مذاکره‌کننده شریک کنند.

داوطلبی

شنبه ۱۴۰۰/۵/۲۳ - ۱۰:۵۹
Background image

‎هشتمین دور برنامه آموزشی اعمار صلح و حل منازعه آغاز شد

‎هشتمین دور برنامه آموزشی از سلسله ‌برنامه‌های صلح و حل منازعه از سوی ریاست آگاهی عامه وزارت دولت در امور صلح با حضور اشتراک‌کنندگان از مرکز و ولایات آغاز شد.
‎فضل‌الله واثق آمر انسجام. . .

پنجشنبه ۱۴۰۰/۵/۲۱ - ۱۱:۴۵
Background image

نشست اضطراری رسیدگی به زنان بی‌جاشده برگزار شد

نشست اضطراری به منظور گرفتن نظریات و پیشنهادات جهت حل مشکلات زنان بی‌جاشده در کابل و ولایات از سوی گروه مشورتی صدای واحد زنان در سیاست‌گذاری صلح با همکاری وزارت دولت در امور صلح و. . .

چهارشنبه ۱۴۰۰/۵/۲۰ - ۱۴:۳۹
Background image

پرسمان «جنگ و پیامدهای آن میان جامعه مدنی و دولت» برگزار شد

پرسمان جنگ و پیامدهای آن میان جامعه مدنی و دولت به منظور ایجاد رابطه معنادار میان دولت و شهروندان در روند صلح، از سوی ریاست تشکل‌های سیاسی و نهادهای مدنی وزارت دولت در امور صلح، با حضور. . .

همه خبرها