جوانان مهم‌ترین شرکای روند صلح هستند

a.zia
پنجشنبه ۱۳۹۹/۵/۲۳ - ۳:۳۱
smp

عبدالخالق بالاکرزی، معین انسجام امور اقوام و نهادهای وزارت دولت در امور صلح در نشست «اجماع ملی جوانان برای صلح» گفت که تعهد و مسوولیت‌پذیری جوانان برای پیشبرد روند صلح ضروری بوده و جوانان مهم‌ترین شرکای روند صلح هستند. آقای بالاکرزی همچنان گفت که اعتماد به نسل جوان و اتکا به نیروی آنان، از پالیسی‌های وزارت دولت در امور صلح می‌باشد.

معین انسجام امور اقوام و نهادهای وزارت دولت در امور صلح با تأکید بر اهمیت نقش جوانان در راستای صلح‌خواهی و صلح‌سازی گفت که همه افغان‌ها خواستار به میان آمدن صلح هستند و از همین‌رو وزارت دولت در امور صلح طی نشست‌های متعدد، نظرات و پیشنهادات اقشار مختلف را در درباره روند صلح جمع‌آوری کرده است.

وی با اشاره به فعالیت‌های جوانان در راستای صلح، گفت که بر مبنای استراتیژی و پالیسی این وزارت، جوانان در تمام مراحل پروسه صلح مخصوصاً بسیج جامعه برای صلح‌خواهی، اعمار صلح، فشار برای ریشه‌کن کردن جنگ و خشونت و ایجاد وحدت ملی، نقش بنیادی دارند.

آقای بالاکرزی همچنین گفت که این جوانان هستند که می‌توانند در قسمت عملی کردن صلح کار کنند. وی تعهد سپرد که خواسته‌های جوانان با مقامات مسوؤل شریک خواهد شد.

از سویی هم عطاالرحمن سلیم، مشاور شورای عالی مصالحه ملی نیز در این نشست گفت که کار برای صلح تنها مسوؤلیت آدرس‌های رسمی مرتبط به صلح نیست، بلکه از هر اقدام و همکاری در راستای صلح از جانب نهادهای همکار، استقبال می‌شود.

در ادامه اعضای اجماع ملی جوانان برای صلح با ارایه قطعنامه‌یی خواسته‌ها و دیدگاه‌های جوانان را در مورد روند صلح ارایه نمودند. آنان تأکید کردند از آنجایی که آینده جوانان بستگی به چگونگی گفتگوهای صلح دارد، باید در این گفتگوها سهیم باشند و نقش‌شان نادیده گرفته نشود.

این جوانان همچنین از حکومت خواستند تا خواسته‌ها، حقوق و اولویت‌های مردم افغانستان به ویژه جوانان، به حیث شروط غیرقابل ابطال در موافقتنامه صلح جا داده شود.

اجماع ملی جوانان برای صلح از ۲۴۰ نهاد به هدف هماهنگی و هم‌صدایی میان جوانان در روند صلح ایجاد شده است و اعضای این اجماع در ۳۴ ولایت به صورت جداگانه قطعنامه‌هایی را در مورد روند صلح ارایه کرده‌اند و سپس قطعنامه توحید شده در نشستی که امروز به مناسبت روز جهانی جوانان برگزار شده بود، ارایه شد.

در این نشست عبدالخالق بالاکرزی معین انسجام امور اقوام و نهادها، ناجیه انوری رئیس عمومی ارتباطات استراتیژیک و عبدالعزیز حیدری رئیس کنفرانس‌ها، رویدادها و برنامه‌ها از سوی وزارت دولت در امور صلح حضور داشتند.

داوطلبی

شنبه ۱۴۰۰/۵/۲۳ - ۱۰:۵۹
Background image

‎هشتمین دور برنامه آموزشی اعمار صلح و حل منازعه آغاز شد

‎هشتمین دور برنامه آموزشی از سلسله ‌برنامه‌های صلح و حل منازعه از سوی ریاست آگاهی عامه وزارت دولت در امور صلح با حضور اشتراک‌کنندگان از مرکز و ولایات آغاز شد.
‎فضل‌الله واثق آمر انسجام. . .

پنجشنبه ۱۴۰۰/۵/۲۱ - ۱۱:۴۵
Background image

نشست اضطراری رسیدگی به زنان بی‌جاشده برگزار شد

نشست اضطراری به منظور گرفتن نظریات و پیشنهادات جهت حل مشکلات زنان بی‌جاشده در کابل و ولایات از سوی گروه مشورتی صدای واحد زنان در سیاست‌گذاری صلح با همکاری وزارت دولت در امور صلح و. . .

چهارشنبه ۱۴۰۰/۵/۲۰ - ۱۴:۳۹
Background image

پرسمان «جنگ و پیامدهای آن میان جامعه مدنی و دولت» برگزار شد

پرسمان جنگ و پیامدهای آن میان جامعه مدنی و دولت به منظور ایجاد رابطه معنادار میان دولت و شهروندان در روند صلح، از سوی ریاست تشکل‌های سیاسی و نهادهای مدنی وزارت دولت در امور صلح، با حضور. . .

همه خبرها