برنامه آموزشی میانجیگری، حل منازعات و اعمار صلح گشایش یافت

a.zia
سه‌شنبه ۱۴۰۰/۵/۱۲ - ۱۱:۳۳
smp

برنامه آموزشی میانجیگری، حل منازعات و اعمار صلح با حضور دکتور عالمه، سرپرست و معین امور حقوق بشر و جامعه مدنی وزارت دولت در امور صلح، رؤسا و وزارت دولت در امور صلح، استادان و محصلین پوهنتون‌ها افتتاح شد.
دکتور عالمه سرپرست و معین امور حقوق بشر و جامعه مدنی وزارت دولت در امور صلح ضمن خوش‌آمدگویی به اشتراک‌‌کنندگان نشست گفت که برنامه حاضر به اشتراک‌کنندگان کمک خواهد کرد تا درباره میانجیگری، حل منازعات و اعمار صلح بیاموزند و آموخته‌های‌شان را در ساحات مختلف به کار برند.
دکتور عالمه همچنین با صحبت در مورد اهمیت فراگیری دانش صلح، گفت که برنامه‌های آموزشی صلح از نیازهای مهم برای تمامی اقشار جامعه است و تأکید وزارت بر این است که چنین برنامه‌ها به صورت دوامدار برگزار شود.
سید فهیم سروش، مشاور ارشد مقام وزارت دولت در امور صلح و آموزگار این برنامه، با معرفی اجندای برنامه آموزشی گفت که برگزاری این برنامه، زمینه تشریک نظرات میان اشتراک‌کنندگان را فراهم می‌کند.
وی گفت در این برنامه، روی معنی، تعریف، هدف، مزایا، اصول، پروسه میانجیگری، نقش میانجی و چگونگی میانجیگری خوب و همچنین مذاکره، مراحل اساسی پیشبرد مذاکرات، ویژگی‌های رفتار در مذاکرات، روند کاری مذاکرات، آمادگی برای مذاکرات و اعمار صلح به صورت مفصل و تخنیکی بحث خواهد شد.
لازم به ذکر است این برنامه آموزشی از سوی ریاست انسجام امور زنان وزارت دولت در امور صلح برای سه روز برای پنجاه اشتراک‌کننده به شمول استادان و محصلین 10 پوهنتون دولتی و خصوصی و شماری از کارمندان وزارت دولت در امور صلح کابل برگزار شده است.

داوطلبی

شنبه ۱۴۰۰/۵/۲۳ - ۱۰:۵۹
Background image

‎هشتمین دور برنامه آموزشی اعمار صلح و حل منازعه آغاز شد

‎هشتمین دور برنامه آموزشی از سلسله ‌برنامه‌های صلح و حل منازعه از سوی ریاست آگاهی عامه وزارت دولت در امور صلح با حضور اشتراک‌کنندگان از مرکز و ولایات آغاز شد.
‎فضل‌الله واثق آمر انسجام. . .

پنجشنبه ۱۴۰۰/۵/۲۱ - ۱۱:۴۵
Background image

نشست اضطراری رسیدگی به زنان بی‌جاشده برگزار شد

نشست اضطراری به منظور گرفتن نظریات و پیشنهادات جهت حل مشکلات زنان بی‌جاشده در کابل و ولایات از سوی گروه مشورتی صدای واحد زنان در سیاست‌گذاری صلح با همکاری وزارت دولت در امور صلح و. . .

چهارشنبه ۱۴۰۰/۵/۲۰ - ۱۴:۳۹
Background image

پرسمان «جنگ و پیامدهای آن میان جامعه مدنی و دولت» برگزار شد

پرسمان جنگ و پیامدهای آن میان جامعه مدنی و دولت به منظور ایجاد رابطه معنادار میان دولت و شهروندان در روند صلح، از سوی ریاست تشکل‌های سیاسی و نهادهای مدنی وزارت دولت در امور صلح، با حضور. . .

همه خبرها