اعلام همکاری شورای علمای کابل در راستای روند صلح

a.zia
چهارشنبه ۱۳۹۹/۳/۲۸ - ۱۵:۱۹
smp

مولوی عبدالرحمن هوتک، مشاور ارشد وزارت دولت در امور صلح با رهبری شورای علمای کابل دیدار کرد.

آقای هوتک در مورد پیشرفت‌های اخیر در روند صلح با علمای حاضر در نشست صحبت کرد و نقش علما را در این روند اساسی و مهم خواند.

مشاور ارشد وزارت دولت در امور صلح از علمای مذکور خواست تا در این مرحله حساس مسؤولیت دینی و ملی خویش را ادا نموده و با منسجم کردن علما از سراسر افغانستان با قوت تمام از روند صلح حمایت همه‌جانبه کنند.

رهبری شورای علمای کابل به نمایندگی از  این شورا، اطمینان داد که با وزارت دولت در امور صلح همکار خواهند بود. وی تعهد کرد که با برگزاری نشست‌های گوناگون با علما بر محور صلح و در راستای تحقق خواسته مردم برای ایجاد صلح، امنیت و رفاه تلاش خواهند کرد.

داوطلبی

شنبه ۱۴۰۰/۵/۲۳ - ۱۰:۵۹
Background image

‎هشتمین دور برنامه آموزشی اعمار صلح و حل منازعه آغاز شد

‎هشتمین دور برنامه آموزشی از سلسله ‌برنامه‌های صلح و حل منازعه از سوی ریاست آگاهی عامه وزارت دولت در امور صلح با حضور اشتراک‌کنندگان از مرکز و ولایات آغاز شد.
‎فضل‌الله واثق آمر انسجام. . .

پنجشنبه ۱۴۰۰/۵/۲۱ - ۱۱:۴۵
Background image

نشست اضطراری رسیدگی به زنان بی‌جاشده برگزار شد

نشست اضطراری به منظور گرفتن نظریات و پیشنهادات جهت حل مشکلات زنان بی‌جاشده در کابل و ولایات از سوی گروه مشورتی صدای واحد زنان در سیاست‌گذاری صلح با همکاری وزارت دولت در امور صلح و. . .

چهارشنبه ۱۴۰۰/۵/۲۰ - ۱۴:۳۹
Background image

پرسمان «جنگ و پیامدهای آن میان جامعه مدنی و دولت» برگزار شد

پرسمان جنگ و پیامدهای آن میان جامعه مدنی و دولت به منظور ایجاد رابطه معنادار میان دولت و شهروندان در روند صلح، از سوی ریاست تشکل‌های سیاسی و نهادهای مدنی وزارت دولت در امور صلح، با حضور. . .

همه خبرها