اشتراک وزیر دولت در امور صلح در مراسم افتتاحیه مکتب شهید فاطمه خلیل
سید سعادت منصور نادری، وزیر دولت در امور صلح و عضو هيئت مذاکرهکننده جمهوری اسلامی افغانستان در مراسم افتتاحیه مکتب شهید فاطمه خلیل اشتراک و سخنرانی نمود.
وزیر دولت در امور صلح با ابراز امتنان از تلاشهای مؤسسه ابتکار اطفال توانا به خاطر ایجاد این مکتب و فراهمسازی زمينه تعليم به اطفال يتيم و دارای معلوليت، آغاز به کار مکتب متذکره را یک اقدام نیک در راستای تحقق آرمانهای شهید فاطمه خلیل خواند.
آقای نادری همچنین گفت: دشمنان افغانستان با حملات تروریستی اخیر خود بر مکاتب و مساجد نشان دادند که برای ترویج افراطیت و تروریزم، آشکارا با اهل دین و دانش دشمنی دارند.
وزیر دولت در امور صلح در این مراسم با نکوهش حملات تروریستی بر مراکز آموزشی کوثر دانش، موعود، سیدالشهدا و حمله بر مسجدی در شکردره کابل، این حملات را نشانه هراس دشمنان افغانستان از ترویج علم و دانش و شکوفایی افغانستان خواند.
قابل ذکر است که شهید فاطمه خلیل، کارمند کمیسیون مستقل حقوق بشر سال گذشته در اثر انفجار ماین مقناطیسی بر موترش به شهادت رسید. مکتب مذکور به نام وی از سوی مؤسسه ابتکار اطفال توانا به رهبری خانم لایل محب و الهه عمر تأسیس گردیده و وزير دولت در امور صلح عضو بورد مشاورين نهاد متذکره میباشد.
